Wina / Sommelier

Wina w Mandragorze nie są dziełem przypadku. Ze względu na charakter restauracji spełniają one dwa warunki, wyróżniające je na gastronomicznej mapie Polski. Wszystkie, bez wyjątku są z Izraela, jednocześnie powstają pod pełnym nadzorem rabina, w celu otrzymania certyfikatu koszerności. Naszą misją jest sprawienie Gościom przyjemności, by pobyt w naszej restauracji był wyjątkowy, uroczysty i smaczny. Food & wine pairing to nowoczesna metoda łączenia wina z jedzeniem – w naszej restauracji to obowiązkowa część serwisu wszystkich kelnerów i sommelierów. Posiadamy w Mandragorze innowacyjny system Coravin, dzięki któremu możemy podawać Państwu ulubione wina na kieliszki, bez konieczności zamawiania całej butelki jak i dobrać odpowiedni kieliszek wina do każdego dania. Nad zespołem kelnerów czuwa główny sommelier restauracji Jarosław Baranowski. Nasz Sommelier wraz z zespołem kelnerskim są do Państwa dyspozycji. Zachęcamy do dokonywania rezerwacji z obsługą sommelierską.

restauracja żydowska Lublin